ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΣΚΙΑΣ ΜΑΤΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ;

Στην επιλογή της σκιάς ματιών, η σωστή απόχρωση για το χρώμα των ματιών σας είναι πολύ σημαντική.

Δείτε ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν στα δικά σας μάτια.

                                                                           KATALOGOS OROFLAME
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕ
Οι γυναίκες με καφέ μάτια μπορούν να φορέσουν τις περισσότερες αποχρώσεις. Εάν όμως θέλετε πραγματικά να τονίσετε τα μάτια σας αναζητήστε σκιές σε μπρονζέ ή χρυσή απόχρωση. Εάν το χρώμα των ματιών σας τείνει περισσότερο προς το μελί, δοκιμάστε θερμές μεταλλικές ή δαμασκηνί αποχρώσεις. Εάν θέλετε τα μάτια σας να ξεχωρίζουν δοκιμάστε έντονες μπλε, πράσινες και ροζ αποχρώσεις που κάνουν αντίθεση. Εάν έχετε πολύ σκούρα, σχεδόν μαύρα, μάτια χαρίστε ένταση με σκούρο eyeliner και μακιγιάζ σε στυλ smoky.
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ
Αποφύγετε το έντονο, σκούρο μακιγιάζ εάν έχετε μπλε μάτια. Το έντονο smoky μακιγιάζ ματιών θα ανταγωνιστεί το χρώμα των ματιών σας και για αυτό θα πρέπει να επιλέξετε ανοιχτές και ουδέτερες αποχρώσεις. Εάν έχετε γαλάζια μάτια, δοκιμάστε κοραλί και σαμπανιζέ αποχρώσεις. Μια ανοιχτή μπρονζέ ή ροζ μεταλλική απόχρωση θα ισορροπήσει τους ψυχρούς τόνους. Σας ακούγονται πολύ απλές για το μακιγιάζ που θέλετε; Δοκιμάστε σκούρο πορτοκαλί ή μοβ που θα προσφέρει συναρπαστική αντίθεση.Τα αγαπημένα μας:
The ONE Colour Impact Eye Shadow – Beige Pearl and Rose Gold

 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ORIFLAME

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ
Τα μάτια σας είναι από φυσικού τους λαμπερά οπότε δε χρειάζεται να φορέσετε σκούρο eyeliner ή έντονες σκιές για να τραβήξετε την προσοχή. Οι γκρι και οι καφέ αποχρώσεις θα πλαισιώσουν υπέροχα τα μάτια σας. Οι γήινοι τόνοι όπως το θερμό καφέ και το χρώμα της στάχτης ταιριάζουν υπέροχα στο χρώμα των ματιών σας ή για περισσότερη αντίθεση δοκιμάστε αποχρώσεις του μωβ, χρυσό ή ασημί.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Shares