Συχνές Ερωτήσεις

Τα προϊόντα μας πωλούνται αποκλειστικά μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου ανεξάρτητων Consultant. Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα με 2 διαφορετικούς τρόπους:

Γίνετε μέλος (Consultant)
Είτε θέλετε μόνο να παραγγέλνετε προϊόντα για εσάς και την οικογένειά σας, είτε να ξεκινήσετε να πουλάτε τα προϊόντα μας σε άλλους, μπορείτε να γραφτείτε ως Consultant και να αγοράζετε με έκπτωση 23% από τις τιμές του καταλόγου.

Γίνετε Πελάτης
Μπορείτε να θέσετε την παραγγελία σας σε κάποιον από τους πολλούς μας Consultants.
Εκείνοι μπορούν να σας δώσουν συμβουλές, να σας δείξουν δείγματα των προϊόντων και να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας για τα προϊόντα μας και πώς να τα χρησιμοποιείτε.

Ως νέο μέλος (Consultant) θα έχετε την καθοδήγηση ενός πιο έμπειρου μέλους που θα σας καθοδηγεί και θα σας βοηθά. Εκείνος-η θα σας καλωσορίσει στην Oriflame και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστείτε στο ξεκίνημά σας.

Θα λάβετε επίσης το Starter Kit με τα απαραίτητα έντυπα και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στο ξεκίνημά σας.

Μπορείτε να γίνετε μέλος της Oriflame επικοινωνώντας μαζί μας ή συμπληρώνοντας την φόρμα στη σελίδα εγγραφής. Μπορείτε λοιπόν να γραφτείτε Online αμέσως και ότι η εγγραφή στην Oriflame αυτή τη περίοδο είναι εντελώς δωρεάν!

 

Μπορείτε να γίνετε μέλος της Oriflame επικοινωνώντας μαζί μας, ή κάνοντας απευθείας εγγραφή εντελώς δωρεάν μέσω του site μας.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δε μείνετε ικανοποιημένοι από κάποιο προϊόν, μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά του, η Oriflame θα σας το αντικαταστήσει με καινούριο προϊόν ή θα σας επιστρέψει την αξία του στο επόμενο τιμολόγιο. Εάν αγοράσατε το προϊόν από κάποιον Sales Consultant, επικοινωνήστε μαζί του και θα αναλάβει να σας εξυπηρετήσει. Εάν είστε ήδη μέλος (Consultant), επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μέσω email η στο τηλ.2106875802 από Δευτέρα έως Κυριακή και ώρες 09:00-18:00 όπου θα διαχειριστεί το αίτημά σας.

Κατεβάστε κάνοντας κλικ εδώ την αίτηση εγγύησης προϊόντων που χρειάζεται να συμπληρώνετε για τις επιστροφές.

Ως Consultant έχετε πίστωση €150 συνολικά για την 1η & 2η παραγγελία και €300 συνολικά για τις επόμενες παραγγελίες σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν παίρνετε κάποιο οικονομικό ρίσκο έτσι μπορείτε απλά να συγκεντρώσετε τα χρήματα από τους πελάτες σας και να εξοφλήσετε το τιμολόγιό σας αργότερα. Μπορείτε να έχετε παράλληλα μέχρι και 2 παραγγελίες με πίστωση έως και 14 ημέρες η κάθε μια. Για να βάλετε νέα παραγγελία πρέπει να εξοφλείτε τουλάχιστον μία από τις 2 παραγγελίες σε εκκρεμότητα ή την τρέχουσα, εάν είναι όλες εντός των 14 ημερών.
Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας:
Στα Σημεία της Oriflame – με Μετρητά, Πίστωση ή με Πιστωτική Κάρτα (Mastercard, Visa, Oriflame)
Αντικαταβολή – με την παραλαβή της παραγγελίας σας από το Courier ή τα κατά τόπους γραφεία της ACS (Pick Up Points – PUP) ή το ταχυδρομείο
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – ALPHA, ΕΘΝΙΚΗ, MILLENNIUM, EUROBANK (στην απόδειξη σας εμφανίζονται οι λογαριασμοί των τραπεζών)
Πληρωμή Online – Αντικαταβολή, Πίστωση ή με Πιστωτική Κάρτα (Mastercard, Visa, Oriflame)

Οι παραγγελίες που υποβάλλονται πριν τις 13:00 παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Παραγγελίες που υποβάλλονται μετά τις 13:00 παραδίδονται μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες. Τις ημέρες που τυχαίνει ανοίγμα καταλόγου όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες, όπως και οι παραγγελίες που υποβάλλονται τις Κυριακές.

Κατεβάστε κάνοντας κλικ εδώ τη λίστα των σημείων της ACS (pdf).

Κατάλογος προϊόντων - Δείτε τον κατάλογο της Oriflame

Show Buttons
Hide Buttons
', 'auto'); ga('send', 'pageview');